HUH HOTTIA SIPSIÄ !!!!!!!!! JUMA-VITUN-LAUTA!

kettledscn2481

HUH…SIIS HUH KUINKA TULISTA SETTIÄ VITTU MORRJESS,,,LÖYSIN TÄMMÖSII TUOLTA LIELAHDEN MARKETISTA JA TOTTAKAI OLI SIIS PAKKO OSTAA JA TESTAA,,,,OONHA MÄÄ KUITENKI SIPSINSYÖNNIN PRESIDENTTI JA PUHEENJOHTAJA!!!,,,NÄÄ EKAT OLI JOPA HUIPPUHYVIÄ..SIIS CHEDDAR MAULLA HÖYSTETTY TOLLASII TIÄXÄÄ VÄHÄ NIINKU NE KARTANOSIPSIT MUTTA TULISEMPAA,,,JA SIIS TÄÄ OLI HUOM MEDIUM SETTII,,HUOM MEDIUM,,KYÄMÄÄ SIIS TYKKÄÄN MAUSTEISESTA JA TÄÄ OLI IHA MUKAVAA VAIHTELUU,,,,MUTTA,,,,,,

kettlehotdscn2482

MUTTA VITTU NÄÄ OLI TULISII!!!!!!!! HUUHHH!!!,,,EN OLIS IKINÄ VITTU MISSÄÄ MAAILMASSA USKONU ETTÄ JOUDUN KESKEYTTÄÄN MINKÄÄ SIPSIPUSSIN SYÖNNIN MUTTA TÄÄ OLI PAKKO LOPETTAA JA SIIS VITTU PYYHKII VEDET POIS SILMISTÄ JA VITTU KOKEILLA ETTÄ ONKO HUULET JA LEUKA VITTU VIELÄ PAIKALLAA KU OLI NIIN TUNNOTON ETTÄ VITTU TIÄNNY ETTÄ MITÄ HELEVETTIÄ MÄÄ TEEN,,KALJAA JA MAITO AUTTO VÄHÄ MUTTA PITI VÄHÄ KESKEYTTÄÄ JA MIETTII ELÄMÄNTARKOTUSTA ETTÄ KUINKA TULESSA MUN PERSEREIKÄ VOI OLLA HUOMEN AAMULLA JA MILLASTA KUUMAA LAAVA KRAATERIA TULEE AAMUPASKALLA,,,,,,SIIS OK NÄÄ OLI TULISII…EHKÄ VÄHÄ LIIANKI MUN MAKUU MUTTA JOO TESTAKKAA IHMEESSÄ..

14 vastausta to “HUH HOTTIA SIPSIÄ !!!!!!!!! JUMA-VITUN-LAUTA!”

 1. Perhana, ei ole täälläpäin näkynyt tuollaista. Ehdottomasti menee kokeiluun heti – vaikka sitten peräröörien kustannuksella.

 2. Reikä Tirehtööri Says:

  Heroiinisipsejä odotellessa.

 3. viddu. ei ol vielö näkyny noit sipsei tääl päi, krapulas varmaan maistuu hyvilt.

 4. Vittu kiitos petri ideasta mä tilaan poppamiehen sivuilta noit sipsejä saatana katotaan meneekö kolmee enempää,petri mite paljo sait syötyy ?? 😀

 5. Siis ostikko näitä Lielahden Cittarista vai S-marketista?

 6. ite paljo sait syötyy ?? pitää itekki testaa!

 7. n-block 2005 Says:

  morjes siis noi on överitulisia, ostin punnitse&säästästä ja siis suorilta puolipussia suuhun ilman mitään taukoa ja kun se eka tauko tuli niin morjes ja huhhuh vettä tuli niin silmistä kun perseensilmästäkin..tai sieltä tais tulla verta…hemmetin kovia sipsejä mutta myös ultratulisia!

 8. ASIAA MAGNEETTI,MOON ITE CHILIYHDISTYKSEN JÄSEN JA VITTU AINOO KEINO SAADA SE POLTTO VEKE SUUSTA ON OTTAA SUULLINEN RAAKAA VIINAA JA PURSKUTTAA…VIHLOO VITUSTI EKA MUT PARI MINSAA JA MORO,POLTTO HÄVIS!

  JA TÄÄ O TIETO,MULLON SELLASII MÄSKEJÄ HIMAS JOTKA O TABASCOO TOLLASEN 50 000 X TULISEMPII,ETTÄ SIKÄLI..

 9. Jep ei kun vaan poppamies.fi tilaamaan noit sipsei siel on halvimmat postikulut mitä oon kattonu,harmi ku meidä kaupungis ei myydä noit kaupois tulee vähä kalliiksi mutta pakko testaa ehdottomasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: