GOMORRA LEFFA !

aal_929425_bd14b56c

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix’n voittanut Gomorra on kaiketi suorin, realistisin ja epäsentimentaalisin elokuva mitä mafiasta on tehty. Roberto Savianon bestselleriin pohjaava, viisi tarinaa napolilaisen camorra-klaanin piirissä elävien ihmisten elämästä kertova elokuva jättää karun jälkimaun ja kylmäävän viestin: camorra on kuin nykyajan rutto, joka on levinnyt laajemmalle kuin on kuviteltukaan.

aagomorra-saviano

Kaksi tarinoista kertoo kuinka nuorista miehistä tulee osa camorran systeemiä hyvin varhaisessa vaiheessa, usein jo lapsuudessa. Seuraamme myös camorran laskuun työskentelevää räätäliä, joka valmistaa täydellisiä kopioita muotitalojen luksusvaatteista, sekä klaanien ongelmajätebisnestä. Viides tarina kertoo camorran vankilassa istuvien jäsenten perheille kuukausirahaa maksavasta miehestä, joka jää tulilinjalle klaanien välisessä sodassa.

aalocandinagomorra

Ohjaaja Matteo Garrone on tallentanut elokuvansa kuin dokumentin, jolta se myös tuntuu. Tunnelma korostuu autenttisten kuvauspaikkojen ja klaanien piirissä oikeasti elävien näyttelijöiden myötä.

VITTU TÄÄ ON PAKKO NÄHÄ,,,SIIS VITTUUN HOLLYWOOD HÖTTÖ PASKA,,TÄÄ ON SITÄ AITOO SETTIÄ !!!,,,MAFIA LEFFAT JA MUUT TIÄKSÄÄ DOKUMENTIT ON AINA IHA VITUN MIELENKIINTOSIA,,,TRAILERI LUPAA HYVÄÄÄÄÄ,,,

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: