MITÄ VITTUA……????….NIINKU MITÄ VITTUA..

SIIS SUOMI PELAS POTKUPALLOSSA SAXAA VASTAA 3-3,,JEEE VITTU PISTE TULI JOO MUTTA MITÄ VITTUA??!! MITÄ TAPAHTU??,,NYTKU NE SAI MAALIA AIKASEKS MIKÄ OLI JO IHME NIIN NYT SITTE EI KUITENKAA VOITETA,,EI OO PALLEJA…EI OO KYLMÄPÄISYYTTÄ..JA VITTU MIKÄ FLIPPERI MAALI TOI VIKA..TUNTUU ETTÄ VAA SUOMELLE KÄY NOIN…TOI OLIS PITÄNY VOITTAAA..VITUN SURKEETA..

JASITTE:

Pekingin kahdeksankertainen olympiavoittaja, kilokaupalla kultamitaleja saalistanut uimari Michael Phelps intoutui vallan hurjaksi Playboy-klubilla Las Vegasissa.

NO VITTU KUKA EI INTOUTUS MITÄ VITTUA TOIO NUARI JÄBÄ JOLLAO KULTAA ENEMMÄ KUKAIKILLA SUAMIRÄPPÄREILLÄ YHTEENSÄ JA RAHAA TÖRKESSTI MIKSEI TOI SAA PITÄÄ HAUSKAA?? ANTAKAA POJAN ILOITA..VITUTTAA KATELLA KU TÄMMÖSII UUTISOIDAA..VITU MEDIAMAFIA..IHAN SAMA KU RÄIKKÖSEN KIMI EI SAIS VÄHÄ PILEITÄ PITÄÄ KYÄSE AUTOO AJAA KUITENKI,,MITÄ VITTUA..MÄ EN YMMÄRRÄ,,TÄSSÄ OIKEE VIÄ KUVAN KERA KU FELPSI MENEE SISÄÄ..ANNA MENNÄ ANNA MENNÄ..UI SEN LIIVEIHIN HAHAHAHAAAA..

2 vastausta to “MITÄ VITTUA……????….NIINKU MITÄ VITTUA..”

  1. Hahaha, joku hädässä ottanu kännykkäkameralla kuvaa… 😀 Toihan on nimenomaan siis oikeeta elämää eikä esim. huono roolimallin näyttämistä, niin mikäköhän tässä ny on taas medialla vikana? Sulla on pointtia

  2. MUN MIELESTÄ TOLLA PITÄS OLLA NOI MITALIT VITTU KAULASSA…MÄ AINAKI PYÄRISIN NE KAULASSA JOKAPAIKASSA…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: